Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Met een bewezen track record in het vinden van de juiste match, verbinden wij Salesforce professionals met nieuwe en dynamische uitdagingen.

 

Een breed scala aan Salesforce klanten

See vacancies

Zoek jij een nieuwe medewerker?

Next Force selecteert de beste kandidaten op basis van de gestelde wensen. Met een gecombineerde 10 jaar Salesforce ervaring, heeft Next Force een ongekend groot, (inter)nationaal netwerk.

Gespecialiseerd in Salesforce recruitment

See services

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Check onze nieuwste vacatures en vind jouw nieuwe job binnen enkele minuten. Neem contact op voor meer informatie!

Wat kan je verwachten?

Met jarenlange recruitment ervaring binnen het Salesforce domein, begrijpen wij als geen ander de behoeften van onze klanten. Door die ervaring kan Next Force klanten en kandidaten optimaal matchen, op basis van hun behoeften en kwaliteiten.

Neem contact op

Neem contact met ons op via de website, via de mail of door ons te bellen! We proberen zo snel mogelijk te reageren en met je in contact te komen.

Assessment

Één van onze gespecialiseerde Salesforce recruiters neemt contact met je op om inzicht te krijgen in je kennis en kunde. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op je behoeften, de mogelijkheden binnen de huidige markt en zullen we een plan van aanpak maken om de juiste match te vinden.

Intoductie & Sollicitatie

Je CV wordt bij onze klanten neergelegd op basis van het overeengekomen plan van aanpak. Onze ervaren recruiters zullen je adviseren en nemen je stap voor stap mee in het gehele interview proces.

Neem contact op

Neem contact met ons op via de website, via de mail of door ons te bellen! We proberen zo snel mogelijk te reageren en met je in contact te komen.

Assessment

Een toegewijde recruiter zal een eerste telefoongesprek of face to face meeting inplannen om een goed inzicht te krijgen in de behoeften. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen, zijn wij het best in staat om de beste specialist voor het team te vinden.

Selectie & Applicaties

We starten als volgt met een recruitment campagne om de beste kandidaten te bereiken:

 • Vacatures schrijven en op de relevante job boards plaatsen
 • Een strenge selectie uit onze (inter)nationale database
 • Gericht de beste kandidaten headhunten

Na het selecteren van de best matchende kandidaten en het inplannen van de eerste gesprekken, zullen wij gedurende het hele proces de gesprekspartner zijn voor beide partijen om het proces in goede banen te leiden.

Afronden van het proces

Na alle interviews tijdens het hele proces, maak je de juiste keuze op basis van alle bevindingen en afwegingen. De toegewijde recruiter zal een advies geven ten behoeve van het aan te bieden voorstel voor de gekozen kandidaat.

Om alles soepel te laten lopen, vragen en bieden wij volledige transparantie om de verwachtingen van de klant en gewenste kandidaat te managen en het proces succesvol af te ronden.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe Salesforce specialist

Bel me terug

 • Gespecialiseerd in Salesforce recruitment
 • Contact binnen 24 uur
 • Native speaking recruiters voor elke markt
 • Actief in de Salesforce Community

Over ons

Next Force is een specialistisch niche recruitmentbureau binnen Salesforce CRM en Marketing Automation recruitment en op dit moment actief in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Met jarenlange Salesforce recruitment ervaring begrijpen wij de behoeften van onze klanten en kandidaten als geen ander. Door een actieve bijdrage in de Salesforce community en toegewijde, deskundige recruiters voor elke specifieke markt, zijn wij in staat om de perfecte match tussen klant en kandidaat te realiseren.

Wij zijn continue op zoek naar de volgende profielen:

 

 • Salesforce Administrators
 • Salesforce Developers
 • Salesforce Consultants, zowel functioneel als technisch
 • Salesforce Solution en Technisch Architecten
 • Salesforce Business Analisten en Product Owners
 • Salesforce Project Managers