Permanent

Heb jij behoefte aan uitbreiding van je team? Zoek je daar een betrouwbare recruitment partner bij die succesvol de open Salesforce posities weet in te vullen?

Dan is Next Force de juiste partner! We hebben een bewezen track record in het vinden van de juiste Salesforce professionals voor tientallen verschillende organisaties.

Next Force heeft het grootste netwerk van Salesforce specialisten binnen de Benelux.

Gespecialiseerd in Salesforce recruitment

Ik ben op zoek naar een vaste werknemer

Freelance

Heeft jouw business behoeften aan een Salesforce professional die op korte termijn beschikbaar is en snel, maar betrouwbaar een oplossing kan zijn voor deze behoeften? Er kunnen verschillende redenen zijn om externe kennis en kunde in huis te halen om je doelen en/of deadlines te behalen. Het aannemen van een freelance Salesforce specialist kan hierbij de juiste oplossing zijn.

Als full-service Salesforce recruitment agency, matchen wij freelance specialisten met projecten en voorzien wij organisaties van de beste service.

Gespecialiseerd in Salesforce recruitment

Ik ben op zoek naar tijdelijke specialisten

Vacancies

Are you looking for a job? Check our latest vacancies and find your next job within minutes. Contact us for more information.

About us

Next Force is een specialistisch niche recruitmentbureau binnen Salesforce CRM en Marketing Automation recruitment en op dit moment actief in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Met jarenlange Salesforce recruitment ervaring begrijpen wij de behoeften van onze klanten en kandidaten als geen ander. Door een actieve bijdrage in de Salesforce community en toegewijde, deskundige recruiters voor elke specifieke markt, zijn wij in staat om de perfecte match tussen klant en kandidaat te realiseren.

Wij zijn continue op zoek naar de volgende profielen:

  • Salesforce Administrators
  • Salesforce Developers
  • Salesforce Consultants, both functional and technical
  • Salesforce Solution and Technical Architects
  • Salesforce Business Analysts and Product Owners
  • Salesforce Project Managers