Permanent

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onze persoonlijke aanpak betekent onder andere dat wij jouw behoeften begrijpen en op basis daarvan de beste match kunnen maken.

Next Force is de juiste organisatie om jou bij je zoektocht te ondersteunen. We hebben een bewezen track record in het vinden van de juiste uitdaging voor Salesforce specialisten van over de hele wereld.

Als je enthousiast bent over Salesforce, of je nou een doorgewinterde Salesforce professional bent of net komt kijken, neem dan contact met ons op.

Specialisatie in Salesforce

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging

Freelance

Ben jij op zoek naar een nieuw project? Door ons netwerk en onze klanten zijn wij altijd op zoek naar freelance Salesforce specialisten.

Next Force kan je hierbij uitstekend helpen. We hebben een bewezen track record in het vinden van freelance opdrachten voor Salesforce professionals van alle niveaus.

Als je enthousiast bent over Salesforce, of je nou een doorgewinterde Salesforce professional bent of net komt kijken, neem dan contact met ons op.

Gespecialiseerd in Salesforce

I'm looking for a Freelance project

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Check onze nieuwste vacatures en vind jouw nieuwe job binnen enkele minuten. Neem contact op voor meer informatie!

Over ons

Next Force is een specialistisch niche recruitmentbureau binnen Salesforce CRM en Marketing Automation recruitment en op dit moment actief in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Met jarenlange Salesforce recruitment ervaring begrijpen wij de behoeften van onze klanten en kandidaten als geen ander. Door een actieve bijdrage in de Salesforce community en toegewijde, deskundige recruiters voor elke specifieke markt, zijn wij in staat om de perfecte match tussen klant en kandidaat te realiseren.

Wij zijn continue op zoek naar de volgende profielen:

 

  • Salesforce Administrators
  • Salesforce Developers
  • Salesforce Consultants, zowel functioneel als technisch
  • Salesforce Solution en Technisch Architecten
  • Salesforce Business Analisten en Product Owners
  • Salesforce Project Managers